torsdag den 25. april 2013

gulerods cupcakes

12 mellemstore eller 24 små Gulerods cupcakes

5 dl hvedemel
2 tsk bagepulver
1 tsk natron
2 tsk stødt kanel
2½ dl solsikkeolie
3 dl farin
3 æg
5 dl fintrevne gulerødder
Revet skal af en citron og en appelsin

Tænd ovnen på 175 grader. Bland hvedemel, bagepulver, natron og kanel i en skål og stil det til side. Kom olie, farin og æg i en anden skål og pisk med en elpisker i ca 5 min, til blandingen er tyk og cremet. Tilsæt gulerødder og skal af appelsin og citron. Rør til sidst melblandingen i, til det hele er godt blandet. Fordel dejen i forme. Bag i 20 - 25 minutter, hvis det er mellemstore, og noget kortere hvis det er små.

frosting:

60 g blødt smør
125 g flormelis
1 tsk vanillesukker
100 g flødeost naturel
1spsk citronsaft

Det hele røres sammen til en luftig og blød masse, man kan evt tilsætte noget palmin sammen med smøret hvis man ønsker at frostingen skal være mere stiv, dette kan ikke smages.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar