søndag den 21. april 2013

Chokoladebunde til lagkage


Der skal bruges.
100 g. mel
40 g kakao
6 æg
200 g sukker
Æg og sukker piskes sammen med elpisker, indtil massen næsten er hvid. 5-8 minutter gerne lidt længere. Den skal være HELT lufttig!
Mel og kakao røres i æggemassen, med en dejskraber så massen bliver ved med at være luftig. Der skal røres en del før det hele er rørt ud.
Jeg brugte en rund springform på 22 cm, delte portionen op i tre dybe tallerkener, så jeg var sikker på der var lige meget dej til hver bund. Så ind i en forvarmet ovn, 200 grader ALMINDELIG ovn! :o) Og her passede det perfekt med 15 minuter præcis. læg et stykke bagepapir i bunden af formen. Jeg plejer at laver et større stykke bagepapir end formen, så den sidder fast i springformen. (Der stikker lidt bagepapir udfra formen nederst) så er bunden nemlig lige til at få op uden problemer. Smør med lidt smør eller olie i kanterne. Og løsen med en kniv i kanten når bundende er færdige. Når de er færdige lægger man dem på en rist til de er helt kølet af, og så er det ellers bare at smække mousserne i.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar